Tarieven

Traject van 3 sessies
Aanbieding tot 1 oktober 2023

1,5 uur
€375,-

Aanvullende sessie

1,5 uur
€140,-

Traject van 10 sessies (jaar)

1,5 uur
€1299,-

Toelichting traject

Afhankelijk van het gekozen traject ontvang je 3 of 10 keer een reis welke geheel afgestemd is op jou. Dit kunnen bijvoorbeeld 3 ‘sjamanenreizen’, ‘the Journey’ of ‘hypnotherapie’ zijn. De energetische stoel zal ook ingezet worden om je proces te ondersteunen.

Wanneer je kiest voor het jaartraject zal er een combinatie gemaakt worden van de verschillende reizen zodat je zo optimaal mogelijk ondersteund wordt in je levensproces en je groei.

Deze zullen gemiddeld 1x per maand plaats vinden, of een frequentie passend bij wat nodig is. Uiteraard bepalen we dit samen na overleg. Tussen de sessies door is er mogelijkheid om via app en telefonisch het een en ander af te stemmen.

Een Journey- of hypnose sessie valt niet los af te spreken, dit omdat er thema’s aangeraakt worden en vrij komen waarop verder door gewerkt mag worden, is 3 reizen het minimale aantal sessies.

Nadat je een traject van 3 sessies hebt gedaan is het wel mogelijk om nog een losse sessie af te spreken als dat nodig is.

Losse sessie
Voor een ‘sjamanistische sessie’ of ‘energetische stoel’ is het na overleg wel mogelijk om een losse sessie af te spreken.
Voor het ervaren en uittesten van een Escentie parfum kan uiteraard apart ook een afspraak gemaakt worden.

Acupunctuur
Voor een acupunctuurbehandeling gelden andere tarieven. Bij een aanvullende zorgverzekering wordt een deel van het bedrag vergoed. Lees hierover op  https://acupunctuur-doesburg.nl/tarieven/

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek