Reizen voor (levens)inzichten en verandering

REIZEN

Het woord ‘reizen’ gebruik ik als synoniem voor de verschillende soorten sessies die je bij mij in de praktijk kan volgen. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor reis we gaan maken, als het maar de juiste is afgestemd op jouw problemen en wensen waarmee je aan de slag wilt gaan. De reizen zijn maatwerk en zullen je precies het gene bieden wat je op dit moment nodig hebt, en bieden je de kans om gericht aan datgene te gaan werken. Elke reis start met een kort gesprek over het gene wat er speelt en de intenties waarmee je op reis gaat. Dan volgt er een korte uitleg over wat er gaat gebeuren.

Hieronder kan je meer lezen over de reizen die ik aanbied.

SJAMANISME

Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingsmethode die de mens kent. Het sjamanisme staat voor leven in harmonie met je ware natuur.

Een sjamanenreis is een waar cadeau voor jezelf, dit is echt een krachtreis en bestaat uit meerdere onderdelen. Ik laat je kennismaken met je krachtdier, power animal retrieval, en zorg dat het krachtdier weer in zijn volledige kracht bij je terugkomt. Hierna ga ik op zoek naar verloren zielsdelen, de soul retrieval. Aansluitend zal er daarna nog een gedeelte plaats vinden waar ik energetische verstoringen, extractie werk, opspoor en verwijder met behulp van mijn eigen krachtdier.   

JOURNEY

In het Nederlands ‘De helende reis’ genoemd en is een methode, welke al meer dan 25 jaar succes heeft, van Brandon Bays.  Een ‘Journey’ kan veel verschillende aspecten in zich hebben, afhankelijk wat de insteek is van deze reis. Je duikt in je binnenwereld waar we samen opzoek gaan naar de emoties, overtuiging, beloften, patronen, fobie, e.d. welke je mentaal en fysiek belasten. Bij 85 % van de mensen met problemen en ziekten bestaat er een verband met de emoties. Vaak ben je zelf niet bewust dat er een relatie bestaat tussen een bepaalde gebeurtenis en hoe je je voelt. Via een Journey wordt er contact gemaakt met onverwerkte emoties die opgeslagen liggen in onze cellen, waardoor we steeds dezelfde patronen tegen komen.

Reis je met mij mee?

HYPNOTHERAPIE

Hypnose of trance is niets anders dan een vorm van sterke geconcentreerde aandacht, terwijl je diep ontspannen bent. Denk hierbij aan een film waar je hellemaal in opgaat waardoor je alles om je heen vergeet. Met de hypnotherapie maak je contact met jezelf, met je eigen binnenwereld, je onderbewustzijn waar diep weggestopt van alles kan zitten. De hypnotherapie heeft niets te maken met de tv-hypnose, je houdt zelf de controle en je bent je wel degelijk bewust van je omgeving en van alles wat je zegt en doet.

 

Ervaring van mijn cliënten

Simone

De Journeys bij Dieke hebben mij een diep inzicht gegeven in wat ik nu wil gaan doen in mijn leven, het levensdoelproces en het werken aan mijn patronen dragen bij aan mijn nieuwe doel in mijn leven. Ik ga doen wat ik wil en niet wat anderen willen!

Klaas

Na een sjamanenreis bij Dieke voel ik me anders, dit valt moeilijk met woorden te omschrijven. Mijn krachtdier voelt passend en geeft mij meer inzicht op mijn sterke en minder sterke punten, wat mij ondersteund in mijn dagelijks leven.

Marieke

Na de hypnotherapie voel ik mij rustiger en meer thuis in mijn lichaam. In het begin vond ik het even eng maar ik kon me goed in de ontspanning laten zakken. Het is heel fijn dat Dieke afsloot met bekrachtigende woorden die ik nodig had, rust, zelfvertrouwen en kracht.

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek