Overig Sjamanistische werk

Naast de sjamanistische reizen bied ik ook de volgende sjamanistische diensten aan:

Huisreiniging/plaatsen
Het kan voorkomen dat je merkt dat het niet prettig is in huis, je kan er niet de vinger op leggen maar er is iets. Of je merkt dat er een negatieve energie in huis hangt of een bepaalde plek of plekken kouder aanvoelt. Dan kan je kiezen voor een sjamanistische huisreiniging. In de sessie zal ik het huis onderzoeken om te achterhalen wat er aan de hand is en de energiebalans herstellen.

Ditzelfde kan er ook aan de hand zijn op bepaalde plaatsen buiten waar iets is gebeurd, zoals bij een plotseling overlijden of een ongeluk. Heel vaak realiseren mensen zich niet dat ze overleden zijn en blijven op de plek aanwezig. Tijdens een sessie zal ik het gesprek aangaan en ze begeleiden naar de andere wereld waar anderen op ze wachten.

Stervenden
Mensen die erg ziek zijn kunnen soms wat steun gebruiken voor de overgang naar de andere wereld. Soms omdat er nog onverwerkte emoties zijn, of angst voor de dood aanwezig is, of omdat ze zich koste wat kost vast houden aan het bekende. Dan is het fijn om kennis te maken met de andere zijde en te weten wie er mogelijk op hun wacht.

Overledenen
In het sjamanisme wordt de dood niet gezien als een einde, maar als een overgang van een oude naar een nieuwe fase; een nieuw begin. Sjamanen helen de levenden en de doden. Het kan wezen dat, om wat voor reden dan ook, een overledene zich vasthoudt aan het leven op aarde. Dan is het fijn dat ze begeleid mogen worden om los te laten.

Vloeken
Zonder dat je dit bewust bent kan een vervloeking een rol spelen in je leven. Het uit zich in vervelende gebeurtenissen die maar door en doorgaan. In zo’n geval kan ik naar het beginpunt reizen waar dit begonnen is. Daar bekijk ik wat de oorzaak van de vervloeking is en wat er mag gebeuren om deze vervloeking te doorbreken. 

Ceremonies 
Het kan wezen dat je bij bepaalde gebeurtenissen in je leven, zoals het baren van een kind, trouwen, andere woning of baan, echtscheiding, of welke gebeurtenis dan ook, je stil wilt staan.
Dit kan bekrachtigd worden door een sjamanistische ceremonie op maat. Dit zal op basis van een voorafgaand overleg zijn om te kijken wat de wensen zijn en wat er nodig is.

Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek