Dieke

Ruim 20 jaar geleden is mijn zoektocht op het gebied van gezondheid en later spiritueel begonnen. Als eerste heb ik mij verdiept in de Chinese Geneeswijze, na zelf goede ervaring met acupunctuur te hebben gehad. Inmiddels werk ik al ruim 12 jaar als acupuncturist. Gaandeweg merkte ik dat ik mij wilde verdiepen op het gebied van emoties, overtuigingen en traumaverwerking. Voor mijn eigen proces maar ook om anderen te ondersteunen in de af te leggen weg. 
Tijdens mijn acupunctuurbehandelingen merkte ik toch met regelmaat dat alleen deze behandeling niet voldoende is als er nog trauma, onverwerkte emoties en pijnstukken aanwezig zijn, vaak al vele jaren, mogelijk zelfs vanuit de kindertijd, die geparkeerd zijn.

Doordat ik fysieke klachten had, heb ik zelf een aantal keren een Journey proces ondergaan, met geweldige resultaten. Hierdoor werd ik zo enthousiast om dit ook in de praktijk aan te bieden. 

Sinds 5 jaar werk ik met ‘the Journey’ en iets later kwamen daar het Sjamanisme en de hypnotherapie bij. Dit heeft mij een basis gegeven om je op reis mee te nemen naar jouw belemmeringen, overtuigingen en levensinzichten. Laat de emotie maar in beweging komen en je begeleiden naar meer energie en zin in het leven!